Opening new Vault17 Gallery February 2015

English

FOR IMMEDIATE RELEASE

For more information contact: 

Thomas van de Meer, gallery director

+31(0)6 456 22 607  

thomas@vault17.com

 

Vault17 opens a new gallery in the Amsterdam gallery district

This February Vault17 will open its new gallery in Amsterdam. This will be the 3rd gallery space in the city. The new location will open in the Gallery district, just opposite of the Rijksmuseum in Amsterdam.  To celebrate the occasion, an opening event will be organised on Friday, the 27th of February 2015. An exclusive selection of contemporary art will be shown on the opening night and the exhibition will continue to be open during the following 6 weeks.

The gallery Vault17 has entered into a co-operation with the Art Gallery Hotel. The spacious gallery is located in the venue of the hotel. This offers guests of the Art Gallery Hotel a unique opportunity to fully experience the works of the Vault17 artists, and receive exclusive guest premiums, during their stay.

Vault17 offers its collectors fine art by both established as well as exclusive works by emerging artists from around the globe. The gallery does not focus on just one art segment but rather offers an exciting range of contemporary works carefully curated by its founders, where diversity in styles and mediums is celebrated. Vault17 presents a wide range of artists by carefully selecting the works and making them available to international collectors through their physical galleries and online collectors club.

The gallery opens with a group exhibition, presenting a large selection of works. Included in the exhibition are paintings, prints, and sculptures by Harry van Gestel, Bo Bosk, Sofie Xie, Pieter Borst, John William Bosch, Daniel Tavares, Bortusk Leer, Justyna Pennards-Sycz, Marcos Alvarez, Francesco Messina, Michael van Emde Boas and a series of works from private collections that include Marc Lagrange and Sheppard Fairey. 

The reception is on Friday February 27 from 5 to 8 p.m. Works are on display until the 26th of March 2015. Art aficionados can sign up for the opening event guest list on the Vault17 website. Private VIP viewings can be booked prior to or after the opening event through the information below. 

 

Vault17  Gallery

Weteringschans 69

1017 RX Amsterdam 

Website: www.vault17.com

+31(0)6 456 22 607

Gallery Hours:  Wednesday – Sunday from 10.00h to 18.00h

Viewings outside opening hours by appointment

Admission: Free


Nederlands

FOR IMMEDIATE RELEASE

Voor meer informatie contact: 

Thomas van de Meer, gallery director

+31(0)6 456 22 607  

thomas@vault17.com

 

Vault17 opent kunst galerie in het Spiegel kwartier Amsterdam

In februari opent Vault17 een nieuwe galerie in het centrum van Amsterdam. Het wordt de derde galerie locatie van Vault17 in de stad. Ze is gevestigd aan de Weteringschans, direct tegenover het Rijksmuseum in Amsterdam. Ter viering van de opening wordt een expositie evenement gehouden waarbij kunst van een grote selectie Nederlandse en internationale hedendaagse kunstenaars te zien is. 

Voor de nieuwe galerie is Vault17 een samenwerking aangegaan met het Art Gallery Hotel. De galerie bevindt zich in het pand van het Art Gallery Hotel. Deze uitzonderlijke combinatie biedt de gasten van het hotel een unieke kans om de kunst gedurende hun verblijf in het hotel op een intieme manier te ervaren.

Vault17 biedt verzamelaars een exclusieve selectie hedendaagse kunst van zowel startende als internationaal gevestigde kunstenaars. Binnen de hedendaagse kunst richt de galerie zich niet op slechts een bepaald kunst segment, maar de portfolio bestaat uit een spannende reeks werken waarin diversiteit in stijlen en mediums wordt benadrukt. De galerie representeert een hoogwaardige en brede selectie werken van kunstenaars die zorgvuldig zijn gecureerd en die beschikbaar zijn voor klanten via zowel de fysieke locaties als het online Collectors Club platform van Vault17.

De galerie opent met een groepsexpositie van elf kunstenaars. In de show zal een grote selectie werken worden gepresenteerd bestaande uit werken van Harry van Gestel, Bo Bosk, Sofie Xie, Pieter Borst, John William Bosch, Daniel Tavares, Bortusk Leer, Justyna Pennards-Sycz, Marcos Alvarez, Francesco Messina, Michael van Emde Boas en werken uit privé collecties waaronder Marc Lagrange en Shepard Fairey. 

De receptie vindt plaats op vrijdag 27 februari van 17.00 tot 20.00 uur. De expositie is te bezichtigen tot 26 maart 2015. Kunstliefhebbers kunnen zich inschrijven voor het openingsevenement op de website van Vault17. Privé bezichtigingen en presentaties kunnen worden geboekt via het management van de galerie.

Vault17  Gallery

Weteringschans 69

1017 RX Amsterdam 

Website: www.vault17.com

+31(0)6 456 22 607

Gallery openingstijden:  Woensdag – Zondag van 10.00u tot 18.00u

Privé bezichtigingen op afspraak

Toegang: Gratis

Vault17
Thomas van de Meer1 Comment